• Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
  • GÜN TV
  • EBYS
  • English

Logo

Turizm Fakültesi
  • Genel Bilgiler
    • Dekanın Mesajı
    • Tarihçe
    • Vizyon ve Misyon
    • Temel Değerler
  • Personel
    • Yönetim
      • Dekan
      • Dekan Yardımcıları
      • Fakülte Sekreteri
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Danışma Birimi
    • Öğrenci Kulüpleri
    • Staj İşlemleri
    • Bitirme Projesi Dosyaları
    • Ders İçerikleri
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
      • Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
    • Erasmus
      • Fakülte Erasmus Koordinatörleri
      • Anlaşmalı Olduğumuz Ülkeler ve Üniversiteler
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
  • İç Kontrol
    • Misyon
    • Vizyon
    • Teşkilat Şeması
    • Görev Tanımları
    • Faaliyet Raporları
    • İş Akış Şemaları
    • Dokümanlar
    • İç Kontrol ve Kalite Komisyonu
    • Hizmet Envanteri
  • Mevzuat
    • Staj Yönergesi
    • Kamu Mevzuat Sistemi
    • Yönetmelik ve Yönergeler
  • Arşiv
    • Etkinlik Arşivi
    • Kalite Raporu Belgeleri
      • 2022 Kalite Belgeleri
      • 2023 Kalite Belgeleri
      • 2024 Kalite Belgeleri (4 aylık)
      • 2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık)
      • 2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık Ek)
      • 2024 Kalite Belgeleri (Üçüncü 4 Aylık)
  • Mezun
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • İstihdam Edilen Mezunlarımız
    • Paydaş Görüşleri
      • Paydaş Görüşleri
  • İletişim
  • Anasayfa
  • Haberler
  • Turizm Rehberliği bölümü ikinci sınıf ...
Haberler
  • Fakültemiz Üniversiteler Arası Yemek Yarışmasından Ödüllerle Döndü
  • Turizm ve Gezi Kulübü ile 19 Mayıs Kapsamında ÜNİDES Ankara Projesi
  • Turizm ve Gezi Kulübü Şanlıurfa-Mardin Gezisi
  • 2024-2025 Eğitim-Öğretim Döneminde, Turizm Rehberliği Bölümü Dördüncü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ise İkinci Mezunlarını Verdi.
  • Fakültemiz Kadın Girişimciliği Zirvesine Katıldı
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Gastronomi Eğitiminde Müfredat Geliştirme” başlıklı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi.
  • Kabul Edilen TÜBİTAK 2209-A Projelerimiz
  • Gastronomi Kulübü ÜNİDES Projesi Destek Almaya Hak Kazandı
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Toplantısı Yapıldı
  • Turizm ve Gezi Kulübü Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde İftar Yemeği Düzenledi
  • Fakültemizde Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve Yönetmeliğindeki Değişiklikler Ele Alındı
  • Fakültemizde I. Geleneksel Zigana Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi
  • Fakültemiz Turizm ve Gezi Kulübü 2025 Yılı İlk Gezisini Ergan Dağı'nda Kayak Turu Olarak Gerçekleştirdi
  • Fakültemizde 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kutlandı
  • Turizm Fakültesi Güz Dönemi Saha Uygulamaları Tamamlandı

Turizm Rehberliği bölümü ikinci sınıf öğrencilerimizden Ercan Onat Gümüşhane'de düzenlenen satranç turnuvasında il üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU

ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERK.

GŞÜ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ

TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKN. ARŞ. KUR.

Adres: Turizm Fakültesi Gümüşhanevi Kampüsü
Bağlarbaşı Mahallesi GÜMÜŞHANE
Telefon: 0456 233 3802 Fax: 0456 233 3802
  • Anasayfa
  • E-Posta
  • İletişim
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi