Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Gastronomi Eğitiminde Müfredat Geliştirme” başlıklı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi (24.04.2025)

Fakültemizde Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve Yönetmeliğindeki Değişiklikler Ele Alındı (07.03.2025)

Fakültemizde I. Geleneksel Zigana Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi (26.02.2025)

Fakültemiz Turizm ve Gezi Kulübü 2025 Yılı İlk Gezisini Ergan Dağı'nda Kayak Turu Olarak Gerçekleştirdi (24.02.2025)

Fakültemizde 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kutlandı (24.02.2025)

Turizm Fakültesi Güz Dönemi Saha Uygulamaları Tamamlandı (22.01.2025)

Fakülte Öğrencilerimizden Sosyal Sorumluluk Projeleri (22.01.2025)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Çevrimiçi Söyleşi Gerçekleştirdi (06.01.2025)

Gastronomi Kulübü’nden Yeni Üyelerine Hoş Geldiniz Etkinliği Düzenlendi (06.01.2025)

Turizm Rehberliği Söyleşilerinde Satala Antik Kenti Ele Alındı (03.01.2025)

Turizm Fakültesi 2024 Yılı Dönem Sonu Etkinliğini Büyük Bir Coşkuyla Kutladı (02.01.2025)

Turizm Fakültesi’nin Öncülük Ettiği Turizm ve Gezi Kulübü Yeni Yönetimi İle İlk Gezisini Gerçekleştirdi (02.01.2025)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Birinci Sınıf Öğrencilerine Ceket Giyme Töreni (31.12.2024)

Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerimiz Satala Antik Kenti, Kov Kalesi ve Süleymaniye Mahallesi’nde (10.11.2025)

Fakültemizde Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Hakkında Seminer Gerçekleştirildi (07.11.2024)

Fakültemizde Terörle Mücadelede Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Semineri Gerçekleştirildi (07.11.2024)

Turizm Rehberliği Bölümü için Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı Semineri (06.11.2024)

Öğrencilerimiz Kahve Diyarı İşletmesini Ziyaret Etti (05.11.2024)

Turizm Rehberliği Bölümü Saha Uygulamaları Başladı (22.10.2024)

Turizm Fakültesi’nden Artabel Göllerinde Workshop Etkinliği (01.08.2024)

Fakültemizden Piknik Etkinliği (23.07.2024)

Öğrencilerimizden Gıda Mevzuatı ve HACCP Uygulamaları (24.06.2024)

Öğrencilerimizden El Sanatları Uygulamaları (24.06.2024)

Turizm Rehberliği Bölümü Tarafından Dölek ve Sarıçiçek Köylerine Teknik Gezi Düzenlendi. (03.06.2024)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Kürtün ve Torul’da (03.06.2024)

Öğrencilerimiz Hekimoğlu Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası ile Sultan Pestil Köme Fabrikası’nı Ziyaret Etti (23.05.2024)

Fakültemizde İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Siber Güvenlik Semineri Gerçekleştirildi (14.05.2024)

Öğrencilerimiz Ramada By Wyndham Gümüşhane Otelini Ziyaret Etti (09.05.2024)

Fakültemizde Doğa Turizmi Paneli Düzenlendi (02.05.2024)

Minik Şefler ve Rehberler Fakültemizde (26.04.2024)

Terörle Mücadele Semineri (14.03.2024)

Gastronomi Kulübü'nden Coşkulu Bir Tanışma Etkinliği (29.02.2024)

Fakültemizden Altı Farklı Sosyal Sorumluluk Projesi (07.02.2024)

Turizm ve Gezi Kulübü’nden Süleymaniye Mahallesi’ne Kültür Gezisi (18.01.2024)

Fakültemiz Öğrencileri ile Birlikte ''Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)'' Ziyaret Edildi. (15.01.2024)

Turizm Rehberliği Bölümü Söyleşilerinde Turist Rehberi İbrahim Mayda’yı Ağırladık. (11.01.2024)

Gümüşhane Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ziyareti (28.12.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz, Dış Paydaşımız Ramada by Wyndham Gümüşhane'yi Teknik Gezi Amaçlı Ziyaret Etti. (22.12.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrim İçi Etkinliklerinde Doç. Dr. S. Sonat ÖZDEMİR'in Katılımı ile Kahve Kültürü Konuşuldu. (21.12.2023)

Fakültemiz Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Ödülle Döndü. (20.12.2023)

Turizm Rehberliği Bölümü Çevrim İçi Etkinliklerinde Prof. Dr. İsmail KÖSE'den Sümela Manastırını ve İkonografisini Dinledik. (15.12.2023)

Fakültemizde SİBERAY Semineri (15.12.2023)

Turizm Rehberliği bölümü ikinci sınıf öğrencilerimizden Ercan Onat Gümüşhane'de düzenlenen satranç turnuvasında il üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz (30.11.2023)

Turizm Fakültesi Saha Uygulamaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor (24.11.2023)

Fakültemizde Oryantasyon Programı ve Ödül Töreni Düzenlendi (27.10.2023)

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gümüşhane’de Turizm Sempozyumu" Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi (16.08.2023)

Fakültemiz Turizm Rehberliği Çevrim İçi Etkinliklerinde Antik Kentler Ele Alındı (24.05.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrim İçi Etkinliklerinde Farklı Yönleriyle Pastacılık Ele Alındı (08.05.2023)

Turizm Rehberliği Bölümü Online Etkinliklerinde Müzecilik ve Müze Rehberliği Ele Alındı (19.04.2023)

Fakültemizden Deprem Bölgesine Destek (14.02.2023)

Öğrencilerimiz Fuara Damga Vurdu (30.01.2023)

Turizm Rehberliği Söyleşilerinde Profesyonel Turist Rehberi Aycan KUZU’yu Konuk Ettik (03.01.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Ramada by Wyndham Gümüşhane’yi Ziyaret Ettiler (29.12.2022)

Turizm Fakültesi’nde ‘Coğrafi İşaretli Ürünlerin Turizmde Kullanımı’ Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi (19.12.2022)

Turizm Rehberliği Söyleşilerinde Profesyonel Turist Rehberi Özkan KART’ı Konuk Ettik (12.12.2022).

Araştırma Peşinde Koşan Bir Hayat: Güngör ÜÇÜNCÜOĞLU (29.11.2022)

Turizm Rehberliği Söyleşilerinde Trabzon Rehberler Odası Başkanı Ragıp PİRSELİMOĞLU'nu Konuk Ettik (01.11.2022)

Saha Uygulamaları Kapsamında Öğrencilerimiz Kelkit ve Şiran Destinasyonunda (25.10.2022)

Güz Dönemi Saha Uygulama Gezilerinin Bir Sonraki Rotası Kromni Vadisi ve İmera Manastırı Oldu (24.10.2022)

Gastronomi söyleşilerinde Doç. Dr. Seden DOĞAN'ı Ağırladık (14.10.2022)

Fakültemiz saha uygulamalarının ilk durağı Kürtün destinasyonu oldu (13.10.2022)

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nce Fakültemiz öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı (13.10.2022)

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Saha Uygulama Gezilerinin Son Rotası: Bayburt Baksı Müzesi ve Aydıntepe Yer Altı Şehri Oldu. (10.06.2022)

Turizm Rehberliği Bölümü Taşköprü Yaylasını ve Santa Harabelerini Ziyaret Etti (06.06.2022)

Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Birlikte Gerçekleştirilen Uygulama Gezilerinin Yeni Durağı: Çakırkaya Manastırı ve Tomara Şelalesi (23.05.2022)

Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Saha Uygulama Gezileri Devam Ediyor. (18.05.2022)

“Coğrafyadan Kültüre Bağ” Programında Araköy Ekmeği Konuşuldu. (22.04.2022)

Turizm Haftasına Özel "Gümüşhane'nin Turistik ve Gastronomik Değerleri"ni Öğrencilerimizden Dinledik. (19.04.2022)

“Gümüşhane’de Gastronomi ve Gastronomi Turizmi” Başlıklı Panel Düzenlendi. (19.04.2022)

Turizm Rehberliği Bölümü Mesleki Uygulama Gezilerinin Bir Sonraki Durağı: Zigana Dağı ve Kayak Merkezi (13.04.2022)

Turizm ve Gezi Kulübü Fidan Dikme Etkinliği Düzenledi. (12.04.2022)

Gastronomi söyleşilerinde Prof. Dr. Murat DOĞDUBAY'ı ağırladık (08.04.2022)

Saha Uygulama Gezilerinin Bahar Dönemindeki İlk Durağı Kromni Vadisi ve İmera Manastırı Oldu. (08.04.2022)

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve İŞKUR İş Birliği ile Kariyer Geliştirme Eğitimleri (01.04.2022)

Uygulama Mutfağımız İl Protokolünün Geniş Katılımı ve Görkemli Bir Törenle Açıldı. (31.03.2022)

Fakültemiz Saha Uygulamalarının Son Durağı: Uzungöl (23.12.2021)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen Saha Uygulama Gezisi (23.12.2021)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Moleküler Gastronomi Söyleşisi (24.12.2021)

Turizm Rehberliği Bölümü İstanbul'un Saklı Bizans Kiliseleri Söyleşisi (22.12.2021)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi Eğitimi ve Kariyer Fırsatları Eğitimi Söyleşisi (22.12.2021)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen Saha Uygulama Gezisi (25.11.2021)

Turizm Rehberliği Bölümü Turist Rehberliğinin Dünü Bugünü ve Geleceği Söyleşisi (17.11.2021) 

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen Saha Uygulama Gezisi (28.10.2021) 

45. Turizm Haftası - Turizm İşletmeciliği Programı (21 Nisan 2021)

45. Turizm Haftası - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (20 Nisan 2021)

45. Turizm Haftası - Turizm Rehberliği Programı (19 Nisan 2021)

Gümüşhane’de Turizmin Bugünü ve Geleceği Çevrimiçi Paneli (15 Mart 2021)

Çevrimiçi Gastronomi Söyleşilerinde Haldun Tüzel'i Ağırladık (12 Ocak 2021)

Çevrimiçi Gastronomi Söyleşilerinde Konuğumuz Mustafa Erol'du (04 Ocak 2021)

Çevrimiçi Gastronomi Söyleşilerinin İkincisinde Murat Aslan'ı Ağırladık (28 Aralık 2020)

Çevrimiçi Gastronomi Söyleşilerinin İlkini Gerçekleştirdik (21 Aralık 2020)

Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimizle çevrimiçi tanışma toplantıları düzenlendi (1-2 Ekim 2020)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen IV. Saha Uygulama Gezisi (13 Ocak 2020)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen III. Saha Uygulama Gezisi (28 Kasım 2019)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen II. Saha Uygulama Gezisi (24 Ekim 2019)

Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen I. Saha Uygulama Gezisi (22 Ekim 2019)