20 Mart 2025 tarihinde Gastronomi ve Mufak Sanatları Bölümü tarafından öğrencilerimize yönelik staj bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Staj yapmak için 4. yarıyılını tamamlamış olan öğrencilerimize Arş. Gör. Aleyna GÜN hocamız tarafından Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Staj Yönergesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda; staj zorunluluğu, staj süreci, staj değerlendirme usulü, haklar ve yükümlülükler hakkında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Bilgilendirme sonrasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Savaş EVREN hocamız öğrencilerimize; staj sürecinin incelikleri, dikkat edilmesi gereken hususlar, staj başlangıç ve bitiş tarihleri ve dosya teslim süreçlerinde izlenmesi gereken adımlar ile teslim tarihleri hakkında bilgiler verdi. Hocalarımızın bilgilendirmeleri ve açıklamalarının ardından önceki dönemlerde staj yapmış olan öğrencilerimizden Ayşenur ÇINAR (4. sınıf öğrencisi) ve Emrullah ŞELİMEN (3. sınıf öğrencisi) staj deneyimlerini paylaşarak öğrencilere staj dönemi hakkında tavsiyelerde bulundular. Toplantı devamında soru-cevap faslı düzenlendi ve ardından toplantı sona erdi. Toplantıya katılan tüm öğrencilerimize ve fakültemizin değerli hocalarına teşekür ediyoruz.