Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Turizm Fakültesi
Toggle navigation
Genel Bilgiler
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Vizyon ve Misyon
Temel Değerler
Personel
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Danışma Birimi
Öğrenci Kulüpleri
Staj İşlemleri
Bitirme Projesi Dosyaları
Ders İçerikleri
Akademik Takvim
Ders Programları
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
Erasmus
Fakülte Erasmus Koordinatörleri
Anlaşmalı Olduğumuz Ülkeler ve Üniversiteler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
İç Kontrol
Misyon
Vizyon
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
Faaliyet Raporları
İş Akış Şemaları
Dokümanlar
İç Kontrol ve Kalite Komisyonu
Hizmet Envanteri
Mevzuat
Staj Yönergesi
Kamu Mevzuat Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Arşiv
Etkinlik Arşivi
Kalite Raporu Belgeleri
2022 Kalite Belgeleri
2023 Kalite Belgeleri
2024 Kalite Belgeleri (4 aylık)
2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık)
2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık Ek)
2024 Kalite Belgeleri (Üçüncü 4 Aylık)
Mezun
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam Edilen Mezunlarımız
Paydaş Görüşleri
Paydaş Görüşleri
İletişim
Anasayfa
Haberler
45. Turizm Haftası Etkinlikleri Turizm ...
Haberler
Turizm Fakültesi'nden “Bilim Kafe” Etkinliğine Anlamlı Katkı: “Mutfaktaki Kimya: Kimya ile Yanlışları Düzeltelim, Moleküler Gastronomi ile Farklılıklar Katalım” Başlıklı Etkinlik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon ve Program Çıktılarını Belirleme Toplantısı Gerçekleştirildi
Turizm Rehberliği Bölümü Dış Paydaş Toplantısı
Turizm Fakültesi Dekan’ı Prof. Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya ve Dekan yardımcısı Doç. Dr. İsmail Çalık TÜBİTAK 4007 kapsamında yapılan Bilimin Işığında Bayburt 2 Projesinde Atölye lideri ve konuşmacı olarak bulundu.
Fakültemiz İşbirliği ile ‘‘Gümüş Adımlar: Özel Bireyler ile Gümüşhane Keşfi’’ Projesi Gerçekleştirildi.
Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti
Fakültemiz Üniversiteler Arası Yemek Yarışmasından Ödüllerle Döndü
Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Türk Mutfağı Haftası Etkinliğinde Yerini Aldı
Turizm ve Gezi Kulübü Şanlıurfa-Mardin Gezisi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Döneminde, Turizm Rehberliği Bölümü Dördüncü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ise İkinci Mezunlarını Verdi.
Turizm ve Gezi Kulübü ile 19 Mayıs Kapsamında ÜNİDES Ankara Projesi
Fakültemiz Kadın Girişimciliği Zirvesine Katıldı
Fakültemizde Geleceğin Şefleriyle Geçmişin Kültürel Mirası Buluştu!
Fakültemiz Turizm Haftası Etkinliklerini Coşkuyla Kutladı.
Fakültemizde 23 Nisan Etkinliği Düzenlendi
45. Turizm Haftası Etkinlikleri Turizm Rehberliği Programı
Program hakkında detaylı bilgi için
tıklayınız
.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERK.
GŞÜ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKN. ARŞ. KUR.
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi