Günlük hayatımızın her anı ile bütünleşen ve istisnasız her bir insanın hayatını ilk gününden son gününe dek çok çok derinden etkileyen gastronomi bilimi, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünce düzenlenecek etkinliklerde, çok keyifli konu ve konuklarla çevrimiçi söyleşilerde konuşulacak.
İlki 21 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 20.00'da düzenlenecek olan etkinliğin bu haftaki konuğu Rationel Türkiye Kurumsal Bölge Şefi Umut Eyioğlu. Dört kuşaktan beri aşçılık mesleği ile hemhal olmuş bir ailenin üyesi olan ve ülkemizin en meşhur aşçılık okullarından Bolu - Mengen Aşcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi diplomasına sahip olan Umut Eyioğlu, uzun yıllardır sektörün içinde çok çeşitli işletmelerde ve kademelerde görev almış deneyimli şeflerimizden.
Etkinliğimize tüm öğrencilerimizi bekleriz. Saatlerinizi ayarlayın!
Toplantı linki: https://sanalsinif1.gumushane.edu.tr/b/gas-ler-ct7-wtx