Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünce düzenlenen "Gastronomi Söyleşileri"nin bu yılki ilk konuğu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi'nden Doç. Dr. Seden DOĞAN. Turizmde teknoloji ve teknolojinin kullanımı konusunda ülkemizdeki önde gelen uzmanlardan olan hocamız ile yapacağımız söyleşimizde konu başlığımız "Otomasyon ve Yapay Zekanın Gastronomi ve Yiyecek-İçecek İşletmeciliğine Etkisi" olacak. 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00'da başlayacağımız söyleşimizin moderatörlüğünü ise Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eray POLAT yapacak.
Tüm öğrencilerimiz ve ilgililer davetlidir!
Katılım linki için tıklayınız.