Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Turizm Fakültesi
Toggle navigation
Genel Bilgiler
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Vizyon ve Misyon
Temel Değerler
Personel
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Danışma Birimi
Öğrenci Kulüpleri
Staj İşlemleri
Bitirme Projesi Dosyaları
Ders İçerikleri
Akademik Takvim
Ders Programları
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
Erasmus
Fakülte Erasmus Koordinatörleri
Anlaşmalı Olduğumuz Ülkeler ve Üniversiteler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
İç Kontrol
Misyon
Vizyon
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
Faaliyet Raporları
İş Akış Şemaları
Dokümanlar
İç Kontrol ve Kalite Komisyonu
Hizmet Envanteri
Mevzuat
Staj Yönergesi
Kamu Mevzuat Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Arşiv
Etkinlik Arşivi
Kalite Raporu Belgeleri
2022 Kalite Belgeleri
2023 Kalite Belgeleri
2024 Kalite Belgeleri (4 aylık)
2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık)
2024 Kalite Belgeleri (İkinci 4 Aylık Ek)
2024 Kalite Belgeleri (Üçüncü 4 Aylık)
Mezun
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam Edilen Mezunlarımız
Paydaş Görüşleri
Paydaş Görüşleri
İletişim
Anasayfa
Duyurular
6-10 Ocak Enerji Verimliliği Haftası ...
Duyurular
21 Şubat Dünya Rehberler Günü'nde "Turizm Rehberliğinde Kariyer Planlaması, Kişisel Gelişim ve Motivasyon" üzerine Söyleşi Gerçekleştireceğiz
Turist Rehberliği Uygulama Gezileri Hakkında
Fakültemiz Turizm Bülteni'nin 21. Sayısı Yayımlanmıştır
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
2024-2025 Bahar Yarıyılı Turizm Rehberliği Bölümü Ders Programı (Güncellenmiştir)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Bütünleme Programı
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı
Ulusal Staj Programı 2025 Yılı Başvuruları Başladı
1. Ulusal Turizm Rehberliği Lisans Öğrenci Yarışması
6-10 Ocak Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Programı
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Programı
Birinci Sınıf Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz İçin Ceket Giyme Töreni Düzenlenecektir
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Etkinliğinde Lujo Hotel Bodrum Genel Müdür Yardımcısı Kemal PARLAK'ı Konuk Edeceğiz
Yeni Dönem Kazı Çalışmaları ve Son Bulgular Işığında Satala Antik Kenti'ni Dinleyeceğiz
6-10 Ocak Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERK.
GŞÜ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKN. ARŞ. KUR.
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi