Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Turizm Fakültesi
Toggle navigation
Genel Bilgiler
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Vizyon ve Misyon
Temel Değerler
Personel
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Danışma Birimi
Öğrenci Kulüpleri
Staj İşlemleri
Bitirme Projesi Dosyaları
Ders İçerikleri
Akademik Takvim
Ders Programları
Turizm Rehberliği Bölümü 2021-2022 Bahar Dönemi Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2021-2022 Güz Dönemi Ders Programı
Erasmus
Fakülte Erasmus Koordinatörleri
Anlaşmalı Olduğumuz Ülkeler ve Üniversiteler
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği Bölümü
İç Kontrol
Misyon
Vizyon
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
Faaliyet Raporları
İş Akış Şemaları
Dokümanlar
İç Kontrol ve Kalite Komisyonu
Hizmet Envanteri
Mevzuat
Staj Yönergesi
Kamu Mevzuat Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Arşiv
Etkinlik Arşivi
Kalite Raporu Belgeleri
Dosyalar
Mezun
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam Edilen Mezunlarımız
Paydaş Görüşleri
Paydaş Görüşleri
İletişim
Anasayfa
Duyurular
2022-2023 Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Duyurular
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi
Turizm Rehberliği Bölümü 2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022/23 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınav Takvimi
Turizm Rehberliği Bölümü 2022-2023 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Takvimi
Turizm Rehberliği Bölümü Söyleşilerinde Aralık Ayı için Profesyonel Turist Rehberi Aycan KUZU'yu Konuk Ediyoruz
Turizm İşletmeciliği Bölümü Söyleşilerinde Aralık Ayı için Prof. Dr. Oktay YILDIZ'ı Konuk Ediyoruz
Turizm Rehberliği Bölümü Söyleşilerinde Aralık Ayı için Profesyonel Turist Rehberi Özkan KART'ı Konuk Ediyoruz
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ara Sınav Takvimi
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Turizm Rehberliği Bölümü Ara Sınav Takvimi
Turizm Rehberliği Söyleşilerinde Trabzon Rehberler Odası (TRO) Başkanı Sn. Ragıp PİRSELİMOĞLU'nu Konuk Edeceğiz
Gastronomi söyleşilerinde, Doç. Dr. Seden DOĞAN konuğumuz olacak
ÜSD 417 Sağlık Turizmi Dersi Hakkında
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Oryantasyon Programı
Yemek Bursu Başvuruları Başlamıştır.
2022-2023 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Ders Programı
2022-2023 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Ders Programı
GASTRONOMİ - 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI-SON
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERK.
GŞÜ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKN. ARŞ. KUR.
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi