Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Turizm Fakültesi
Toggle navigation
Genel Bilgiler
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Vizyon ve Misyon
Temel Değerler
Personel
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Öğrenci Danışma Birimi
Öğrenci Kulüpleri
Staj İşlemleri
Ders İçerikleri
Akademik Takvim
İç Kontrol
Misyon
Vizyon
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
Faaliyet Raporları
İş Akış Şemaları
Dokümanlar
İç Kontrol ve Kalite Komisyonu
Hizmet Envanteri
Mevzuat
Staj Yönergesi
Kamu Mevzuat Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İletişim
Anasayfa
Duyurular
2020/21 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ...
Duyurular
Fakültemiz Bölümleri 2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programları
2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı
2020-2021 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav Programı
Çevrimiçi Sektör Buluşmalarında Konuğumuz Haldun Tüzel
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Sektör Buluşmalarının Üçüncüsünde Konuğumuz Mustafa Erol
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Sektör Buluşmalarının İkincisi Düzenlenecektir
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Sektör Buluşmaları Başlıyor!
Turizm Rehberliği Bölümü 2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı Güncellenmiştir.
2020/21 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programları
KYK Tarafından Üniversitemize Ayrılan Burs Kontenjanına Başvuru Hakkında Duyuru
Fakültemiz Bölümleri 2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programları
Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimizle çevrimiçi tanışma toplantıları düzenlenecektir
Yeni Eğitim - Öğretim Dönemine Yönelik Açıklama
TESYEV Bursları Hakkında Bilgilendirme
Fakültemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binasına Taşınmıştır.
2020/21 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programları
Turizm İşletmeciliği Bölümü 2020-2021 Güz Dönemi Sınav Programı
Turizm Rehberliği Bölümü 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2020-21 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERK.
GŞÜ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKN. ARŞ. KUR.
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi